MMV alati // Prodaja svih vrsta alata // Sombor

Prikaz 1 - 9 od 9 artikala.

Akcija
Novo

ALU Special

Odlične karakteristike sečenja tankih diskova sada su dostupne za aluminijumske kao i obojene metale. Receptura diska garantuje brzo sečenje bez zagušenja. Specijalno dizajniran da seče aluminijum i obojene metale kao što su bakar, mesing i bronza. Takodje pogodan za većinu sintetičkih materijala.

CUT + GRIND Inox Special

Sečenje + brušenje, prvi disk za sečenje za koji je takodje dozvoljeno da ga koristite i za brušenje. Dobra brzina sečenja s obzirom na debljinu diska od 2.5mm ili 3.5mm. Možete odmah posle sečenja preći na brušenje i obradu sečenih ivica bez promene diska. Disk štedi vreme i novac. Dobar izbor za sečenje i obavljanje manje zahtevnih zadataka brušenjem ...

EVOLUTION

Vrhunski  disk, najboljeg kvaliteta za precizno sečenje tankih limova, čelične užadi, tankozidnih profila, cevi od nerdjajućeg čelika, obojenih metala i kompozitnih materijala. Sa minimalnom potrošnjom energije, nema iskakanja, nema diskoloracije materijala(toplotno plavetnilo) i izvanredan optimalan vek diska.

FREECUT Inox Special

Slobodan rez konusnim diskom. Ovaj disk je razvio DRONCO i napravio revoluciju u ovoj oblasti. Konusni oblik diska sužava se od spoljne do unutrašnje ivice diska i pruža idealne kvalitete za sečenje. Nema efekat kočenja usled bočnog trenja, nema ometanja od strane diska u komadu koji seče i tako izbegava opasan efekat povratnog udarca. Sečenje se odvija samo na prednjoj strani ...

INOX Special

Bez gvoždja i sumpora specijalno tanak disk. Uz minimalan napor čoveka i mašine disk seče velikom brzinom čelik, nerdjajući čelik, a posebno je pogodan za tankozidne profile i lim. Standardni disk se koristi na farmama i u izgradnji rezervoara. Disk se odlikuje i dugim vekom trajanja i minimalnim iskakanjem.

MULTI Special

Posebna izrada novog kombinovanog diska, omogućava sečenje metala i zidnih (keramičkih) pločica bez menjanja diska ...

PERFECT

Najprodavaniji disk, sa izuzetnim odnosom cene i performansi. Univerzalni disk, namenjen sečenju svih vrsta metala. Izdržljiv i brz disk po povoljnoj ceni. Dokazao se milion puta u rukama majstora i poluprofesionalaca.

  • Izrađen prema EN 12413
  • Usaglašen sa oSa propisima
  • Proizvedeno u Nemačkoj

STATIONARY Special

Ploče za stacionarne mašine

Primena: metal, građevinski čelik i odlivci.

Dug radni vek, čak i kada se koristi za sečenje različitih materijala, i stabilnost rezanja ga čine ekonomski isplativim, bez obzira da li se seku profili, cevi ili komad metala.

Brand Logo