MMV alati // Prodaja svih vrsta alata // Sombor

Oerlikon CITOFLUX ROOC

Cena POZVATI

CITOFLUX ROOC je žica punjena rutilnim praškom za zavarivanje nelegiranih čelika u zaštitnoj atnosferi gasa na radnim temperaturama od -30°C do +45°C u svim položajima.   CITOFLUX R00C je žica punjena rutilnim praškom za zavarivanje nelegiranih čelika u zaštitnoj atmosferi gasa na radnim temperaturama od -30°C do +45°C u svim položajima. Kotur se lako kontroliše i ima izuzetna zavariačka svojstva ...

Artikal pregledan 2256 puta

Artikli

ITM Naziv
Pakovanje
Cena po JM
W000281143 CITOFLUX ROOC 0.00 kom

Opis artikla

CITOFLUX ROOC je žica punjena rutilnim praškom za zavarivanje nelegiranih čelika u zaštitnoj atnosferi gasa na radnim temperaturama od -30°C do +45°C u svim položajima.

 

CITOFLUX R00C je žica punjena rutilnim praškom za zavarivanje nelegiranih čelika u zaštitnoj atmosferi gasa na radnim temperaturama od -30°C do +45°C u svim položajima. Kotur se lako kontroliše i ima izuzetna zavariačka svojstva. Poboljšani razultati punjenja sa jačom strujom zavarivanja i samim tim brzinom taloženja, pa je tako brzina zavarivaja veća, što štedi vreme i troškove. Smanjeno prskanje i lako uklanjanje troske daju gladak i lako naboran šav bez zajeda ivice šava. Može se koristiti pri ručnom i automatskom zavarivanju, i pogodna je za korišćenje na keramičkoj podlošci. Koristi se sa CO2.

0 komentara

Dodaj komentar

Slični proizvodi
Brand Logo