Vaš prijatelj u zavarivanju i rezanju metala

Kategorije

Abicor Binzel

Abicor Binzel je nemačka kompanija za proizvodnju gorionika za zavarivanje i rezanje, za sve vrste metala... Binzel oduvek odlikuju tehnološka ostvarenja i napredak u svetu zavarivanja i rezanja.

BINZEL poseduje odgovarajući gorionik za zavarivanje i rezanje, za sve vrste metala. Za ručnu, poluautomatsku ili automatsku upotrebu. Hlađene vazduhom ili vodom. Takođe postoji široka paleta pribora za zavarivanje kao i robotske periferije. Snaga ove kompanije leži u prepoznavanju tehnoloških trendova i inovativnom dizajnu.

Utemeljena 1945., kompanija Alexander Binzel Schweisstechnik GmbH & Co. KG brzo se specijalizovala za proizvodnju gorionika za MIG/MAG, TIG i plazmu. Od onda su mnoga patentirana rešenja okarakterisala svet zavarivanja te su postavljena kao internacionalni standard.

Sa više od 30 filijala, više od 20 ekskluzivnih prodajnih partnera te sa preko 800 zaposlenih širom sveta, ABICOR BINZEL Grupa je prisutna u preko 50 zamalja. Proizvodni pogoni su locirani u Busecku, blizu Giessena i u pogonu u Dresdenu, te u SAD-u, Brazilu, Švicarskoj, Indiji i Kini. ABICOR BINZEL je prvi proizvođač isključivo gorionika za zavarivanje koji je nagrađen sertifikatom ISO9001 za upravljanje kvalitetom. U 1997 brand ABICOR je uspostavljen kao posledica firmine strategije bazirane na inovativnosti i globalizaciji prateći čistu brandovsku politiku.


Posetite sajt proizvođača