Notice: Undefined index: PHPSESSID in /home/masterl/public_html/mmvalati.com/administracija/library/password_check_korisnici.php on line 3
MMV ALATI Sombor // Prodaja svih vrsta alata
Vaš prijatelj u zavarivanju i rezanju metala

Kategorije

Kupovina preko sajta

Kako biste obavili kupovinu preko našeg sajta neophodno je da budete registrovan korisnik.
Ukoliko niste registrovani korisnik klikom na link „Registracija“ otvara Vam se formular za registraciju. Sledite uputstva i nakon popunjavanja Vaši podaci će biti sačuvani i potrebno je još da obavite potvrdu klikon na link koji će Vam automatski stići na e-mail adresu koju ste uneli prilikom registracije. Ponekad poruka može da se nalazi i u "spam" folderu, pa proverite i taj folder. Nakon potvrde linka potrebno je da se "prijavite" na sistem nakon čega ste spremni za kupovinu.

Poručivanje je jednostavno i funkcioniše po sistemu dodavanja proizvoda u kupovnu korpu. (Sadržaj korpe možete videti u svakom trenutku u gornjem desnom uglu)

Nakon što dodate sve proizvode koje želite da poručite i definišete količinu, kliknite na "Naručivanje".

U sledećem koraku se unose informacije o isporuci.

Na kraju, nakon što proverite da li su svi podaci ispravni kliknite na "Proverite porudžbinu" nakon čega, ako je sve ispravno, dobijate konfirmacioni mail da je porudžbina izvršena.

Provera statusa Vaše porudžbine nalazi se u "moj nalog", "moje kupovine".

Status:
"naručeno" - nova porudžbina
"primljeno" - vaša porudžbina je primljena
"poslato" - vaša porudžbina je poslata
"rešeno" - narudžbina je uspešno završena

Sve porudžbine se obrađuju radnim danom do 16:00 časova.
 
U slucaju da Vam je poručivanje preko sajta komplikovano porudžbinu možete obaviti pozivom na broj telefona: +381 25 51 550 15