Notice: Undefined index: PHPSESSID in /home/masterl/public_html/mmvalati.com/administracija/library/password_check_korisnici.php on line 3
MMV ALATI Sombor // Prodaja svih vrsta alata
Vaš prijatelj u zavarivanju i rezanju metala

Kategorije

Informacije o dostavi

PRIPREMA I ISPORUKA ROBE (TERMINI)

Pre transporta, u fazi pripreme za isporuku, naručena roba će biti složena na najbolji mogući način. Ovde posebno vodimo računa o vrsti robe, kako uobičajenom manipulacijom iste ne bi došlo do oštećenja.

Mogućnost oštećenja robe u transportu nije isključena. Prilikom povrata neispravne i/ili oštećene robe, dostavljač-inkasant Master Line servisa je dužan da odmah, ukoliko je to moguće, na mestu predaje naručene robe, umanji iznos računa za cenu oštećenog artikla.

Kupac je dužan da prilikom preuzimanja naručene robe proveri eventualna oštećenja, odmah ih prijavi dostavljaču-inkasantu Master Line servisa i odbije da preuzme oštećenu robu na kojoj su vidljiva spoljna oštećenja.

*Provera ispravnosti narudžbine prilikom prijema zavisi od ocene kupca, a naknadne reklamacije se uvažavaju u skladu sa Zakonom.

O riziku koji može nastati prilikom isporuke robe, više se možete informisati u stavci POVRAT/REKLAMACIJA ROBE.

TERMINI ISPORUKE

Naručenu robu isporučujemo sopstvenim vozilima, sedam dana u nedelji, osim državnih praznika. Isporuka radnim danima je do 21:00h, a subotom i nedeljom do 14:00h.

Robu naručenu nedeljom popodne , dostavićemo u ponedeljak.

U polje napomena možete uneti željeno vreme za isporuku koje je okvirno. Dostavljač će Vas kontaktirati pre isporuke robe. Ukoliko nismo u mogućnosti da u željenom terminu dostavimo robu, ponudićemo Vam prvi slobodan termin za isporuku. Broj isporuka u jednom danu je ograničen. U skladu sa tim može doći do odstupanja u odnosu na predviđeni termin isporuke o kome ćete biti blagovremeno obavešteni.

Ukoliko želite sami da dođete po robu označite polje da želite samostalno da preuzmete robu, takođe potrebno je da navedete okvirno vreme u polje napomena kada ćete đoći da preuzmete robu. Preuzimanje robe je isključivo u prodavnici broj 5 na Staparskom putu bb. Porudžbine se primaju svakog radnom dana do 20:00h, kao i subotom i nedeljom do 13:00h

*Napomena: Ukoliko se odlučite da "ažurirate" (dodate, obrišete neki artikal) narudžbenicu dok je u statustu "Novo", možete nas kontaktirati na mail info@mmvalati.com ili pozovite naš Call centar na broj 025/11-111-11.