Notice: Undefined index: PHPSESSID in /home/masterl/public_html/mmvalati.com/administracija/library/password_check_korisnici.php on line 3
MMV ALATI Sombor // Prodaja svih vrsta alata
Vaš prijatelj u zavarivanju i rezanju metala

Kategorije

Politika privatnosti

REGISTRACIJA i SIGURNOST PODATAKA

Ukoliko do sada niste naručivali i kupovali u www.masterline.rs servisu neophodno je da kreirate Vaš korisnički nalog prijavom na stranici registracija.

Vaša e-mail adresa i lozinka koju unosite prilikom registracije dovoljni su za predstojeće kretanje po Web portalu i dodavanje artikala u korpu.

E-mail adresa koju ste uneli, ujedno predstavlja i Vaše korisničko ime.

Obavezni podaci prilikom same registracije još su i kontakt telefon, kao i obavezan unos naselja u kome želite da Vam dostavimo naručene artikle.

Izmene i dopune korisničkog naloga možete raditi u opciji Moj nalog gde ćete imati i mogućnost popunjavanja svih ostalih podataka koji nisu neophodni za samo korišćenje www.masterline.rs, ali mogu biti od velike koristi za kvalitetnije pružanje usluge prema Vama.

Kao korisnik www.masterline.rs odgovorni ste za tačnost unešenih podataka prilikom registracije. Ukoliko dođe do bilo kakvih promena podataka koje ste uneli prilikom registracije, dužni ste da odmah ažurirate Vaš korisnički nalog i na taj način obavestite korisnički www.masterline.rs o nastalim promenama.

Prilikom registracije na www.masterline.rs servisu obavezan korak je kreiranje lozinke koju po mogućstvu trebate zadržati samo za sebe i koju na svoju odgovornost delite sa drugim osobama. Nakon registracije  prosledićemo Vam aktivacioni link na Vašu e-mail adresu na koji morate kliknuti u roku od 48 časova da bi Vaš nalog postao aktivan.

Registracijom, prihvatate odgovornost za komunikaciju sa Vaše adrese bilo da su u pitanju narudžbine, promena podataka ili odjava sa liste registrovanih.

IZJAVA O ZAŠTITI, PRIKUPLJANJU I KORIŠĆENJU LIČNIH PODATAKA

U skladu sa članom 15. Zakona o zaštiti podataka o ličnosti ("Sl. glasnik RS", br. 97/2008, 104/2009 - dr. zakon, 68/2012 - odluka US i 107/2012) ovim putem dajete svoj pristanak da se Vaši lični podaci koji obuhvataju: ime, prezime, pol, datum rođenja, adresa stanovanja, broj telefona, e-mail adresa, (u daljem tekstu: Podaci), koriste u svrhu e-kupovine.

Master Line DOO se obavezuje da će čuvati i štititi privatnost svih registrovanih korisnika i njihovih podataka na www.masterline.rs i da ih neće koristiti u druge svrhe koje nisu predmet naručivanja ili staviti na uvid trećim licima.

U skladu sa poslovnom politikom prikupljaju se samo nužni, osnovni podaci o kupcima/korisnicima. Na zahtev kupca, obavezni smo da mu pružimo informaciju o načinu korišćenja njegovih podataka.

Svi  podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo ovlašćenim licima zaposlenima u Master Line doo, kojima su ti podaci neophodni  za obavljanje poslova i kvaliteno pružanje usluge. Zaposleni kompanije Sinagoga doo, a posebno zaposleni u okviru www.masterline.rs servisa, krivično su odgovorni za nepoštovanje načela zaštite privatnosti.

Ukoliko dođe do promene našeg stava o privatnosti, promene će biti objavljene u ovom odeljku na Web portalu www.masterline.rs.

Sve promene stupaju na snagu odmah po njihovom objavljivanju.

Korišćenjem Web portala www.mmvalati.com servisa, po objavljivanju promena o stavu privatnosti, Vi se slažete sa svim promenama i prihvatate ih u celosti.

Korišćenjem portala www.masterline.rs Vi izražavate svoju saglasnost sa stavovima o privatnosti izraženim i objavljenim na portalu.