Notice: Undefined index: PHPSESSID in /home/masterl/public_html/mmvalati.com/administracija/library/password_check_korisnici.php on line 3
MMV ALATI Sombor // Prodaja svih vrsta alata
Vaš prijatelj u zavarivanju i rezanju metala

Kategorije

O nama

Preduzeće je osnovano 2001. godine u Somboru, a od 2007. nosi današnji naziv Master Line.

Osnovna delatnost preduzeća je obrada metala i proizvodnja delova od metala. U sklopu preduzeća postoji sektor za trgovinu aparata za zavarivanje, opreme i pribora za zavarivanje i sečenje metala, pre svega onih namenjenih za profesionalnu upotrebu ali i za potrebe hobi korisnika. Ovlašćeni smo distributeri nekoliko svetskih brendova profesionalnog i hobi alata. Prethodnih godina, zahvaljujući pre svega mladosti i entuzijazmu zaposlenih kojih danas brojimo 12, profesionalno smo se razvijali i postali pouzdan partner u zavarivanju i obradi metala.

Analiziranjem tržišta uspeli smo da pronađemo najbolje proizvode za naše partnere, a samim tim i proširimo krug poslovnih partnera sa kojima sarađujemo.

Danas, Master line poseduju dobar potencijal i motivaciju da se pozicioniraju u sam vrh za zavarivanje, sečenje i obradu metala.

Sedište firme nalazi se u Somboru. Stručnost i ljubaznost naših kolega omogućiče Vam da napravite pravi izbor. Kontaktijate nas, uverite se u našu poslovnost i spremnost da brzo i kvalitetno odgovorimo na Vaše zahteve.